tisdag 27 oktober 2009

Uppsala tur och retur


Idag skulle jag fått svar på biopsin som genomfördes för 1 v sedan. Provsvaret hade tyvärr inte kommit så jag fick åka hem i väntan på det........... Den väntan kan bli lång, då jag ställt in mig på att få ett svar idag, en väntan som redan varit olidlig.

Min käraste och jag intog en lunch och fika på detta trevliga Konditori Fågelsången i Uppsala och sedan styrde vi kosan hemåt.

10 kommentarer:

  1. Oj redan hemma igen... Vad jobbigt att behöva vänta ännu längre... Men det kommer att bli bra alltihop =) =) =) kram Stina

    SvaraRadera
  2. Åhh, vad tungt :(...Hoppas att du snart får besked och att det är ett BRA besked!!! Tusen kramar Malin G

    SvaraRadera
  3. Nej, vad jobbigt med ovissheten.
    Tänker på dig och de dina.
    Kusinkramar, Ann

    SvaraRadera
  4. Jag har tänkt på dig hela dagen. Fy vad drygt att behöva åka tur och retur och ladda för att inte få veta något. Hoppas att du snart får beskedet så du inte behöver vänta länge till.
    Kram J

    SvaraRadera
  5. Vad fint med en blogg, då kan jag följa dig... hoppas och tror på att det blir ett bra besked, som tröst är att du är en av de starkaste människorna jag känner.
    Många kramar från hela familjen
    Din svägerska i Sthlm

    SvaraRadera
  6. Tänkte på Dig och dina killar extra mycket igår, jobbit att inte få besked när du väntat så länge. Jättebra att du ordnat bloggen så vi alla kan peppa och följa Dig på vägen tillbaka igen. Jag har sagt det förut och säger det igen, vet att du fixar detta med Din fantastiska vilja och inställning.
    Massor med bamsekramar, Sara

    SvaraRadera
  7. Hej Linda! Jag har nyss kommit hem från en resa i Kina. Jag har varit i Peking, Xian och Schanghai. Har tänkt mycket på dig och de dina. Jag förstår att ni nu har en jobbig tid framför er. Kommer att följa din blogg varje dag. I morgon åker jag upp till Säter för att hämta hunden hos barnbarnen. Många Kramar Gunilla

    SvaraRadera
  8. Kul att hitta dig på internet men synd att det är av en så jobbig anledning!!! När hittar du till facebook då? Kram Stina

    SvaraRadera
  9. Jag tror ingen kan sätta sig in i eller förstå det du/ni som familj går igenom just nu.

    Jag vet bara det här...
    Är det någon människa som kommer att övervinna detta så är det du min vän.

    Jag Känner dig inte jättebra, men det har jag sett och lärt känna av dig är att du är en oerhört stark person och med en stor integritet. Du har verkligen båda fötterna på jorden och ändå så målmedveten.

    Varje kväll när vi tänder ljusen vid bordet så skickar jag in helande tankar till dig.

    Jag vet Linda att DU kommer att fixa detta. Det är ett bra att du använder denna blogg till att skriva av dina tankar och funderingar. Det i sig är ett friskhetstecken!

    Du vet att vi finns här och stöttar och tänker på dig.

    Varmaste av kramar till dig
    Melinda

    SvaraRadera
  10. Är de någon som klara det här,så är det du.Du är både modig och stark.Kram Anne-Marie.

    SvaraRadera

 

Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online: