tisdag 18 maj 2010

Vad vet vi?


Igår kom ett vykort från barndomsvännen C. Det var min mamma som hämtade posten och hon höll upp motivet för mig och sa: -Gissa vem det är ifrån? C jag visste direkt att det var från Dig. Mamma rös och jag blev mer övertygad att jag är synsk..... Kände på mig att det var från Dig, kan jag ha gissat med tanke på det vackra motivet??? Tack.

Då min vän V skulle föda sa jag till henne en vecka innan, att du kommer att föda på påskafton och det gjorde hon. Ni som känner mig väl vet att jag upplevt och sett "saker" tidigare men det har varit sparsamt de senaste åren vilket kanske berott på stress. Det har kanske inte funnits möjlighet att plocka fram detta sinne?????? Jag har den senaste tiden upplevt och förutsett vissa saker som inte kan vara en slump. Borde ju vara blockerad med tanke på tumörerna, att de skulle störa hjärnans aktivitet men tydligen inte.

Idag har min första lekkamrat varit och hälsat på mig. Vi träffades då vi var 2 år och gick sedan grundskolan tillsammans. Under gymnasiet och då jag flyttade hade vi ingen kontakt, men började träffas ingen då vi fått barn, någon/några gång per år. Det var trevligt att träffas och det kändes som igår.

Jag känner mig ännu ganska bra trots cellgifterna.

Igår hade jag en kramp, vilket nu var 6 v sedan, som jag tidigare skrivit känns det som ett bakslag. Jag vill hitta orsaken men har inte funnit den mer än att kramperna skett på söndag el måndag kväll. Kan bero på uttröttning och mycket stimuli för hjärnan under helgen? Försöker finna samband men då läkarna inte vet är det svårt.

2 kommentarer:

  1. Mmm, i avsaknad av stress (som låser och sänker funktionsnivå på okänt antal nivåer) är jag övertygad i att såväl livskraft som vishet får sitt utrymme!! Synskhet och intution är kusiner som jag inte kan skilja åt men kanske är synskhet en kontakt med vår kollektiva tanke/hjärna/minne/kropp/all tid är nu medan intution är kunskapens vackraste blomma, individens egen kunskap/erfarenhet?
    Klart är att vi begränsar vår tillgång till detta på tok för mycket i den civila vardagen.
    Vattnet var slätt, morgonen ljuv och len och vitsipporna är ännu vackra här i grönskan!
    Känns skönt, tryggt och härligt att du öppnar upp. Allt behöver heller inte förstås här och nu. Det ger sig!
    mvk
    F

    SvaraRadera
  2. Jag tror absolut att du har förmågan! Minns att vi pratade om att du kunde se när någon är gravid!:o)

    Tråkigt att du haft en kramp, kämpa vidare bara!

    Kram!

    PS: Har du läst Majgull Axelssons böcker? De handlar om förmågor som kanske vi alla har sedan årtusenden tillbaka men som vi kanske glömt av i vårt samhälle... Spännande böcker! Tex Aprilhäxan...

    SvaraRadera

 

Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online: