tisdag 15 juni 2010

Stockholmshelg och påbörjande av cellgiftskur nr 5



I lördags åkte vi (familjen) till Stockholm! Vi var på Skansen där barnen träffade sina kusiner (riktiga) så ni inte tror att de var aporna, men vi såg dem också.
Det var kalla vindar på Skansen men uppehåll med undantag av en skur. Det var mycket folk där då det var drop-in bröllop. Vi åt lunch på Soliden bland många andra. Efter en dag på Skansen blev det en hamburgare, godis och ett skönt hotellrum. Vi bodde på FREYS mitt i city (har alltid tyckt att de sett så bra ut då jag varit i Stockholm) och denna gång blev det övernattning där!
På söndagen blev det Slottet, Gamla stan och Haga slott, så vi har känt av bröllopsfebern denna helg. En mysig helg med familjen.



Här åt vi lunch i Gamla stan, värt att prova, Mäster Olofs Gården.

På måndagen gav sig en kramp tillkänna. Tror att det är helgens stimuli och inträdet av cellgiftet i kroppen som visade sig, som jag alltid sagt:-Jag ser det som ett bakslag..........

Påbörjade igår cellgiftskur 5 och biverkningarna börjar denna gång redan ge sig tillkänna, det är illamående, yrsel och någon form av talsvårighet dag 2 i kuren. Har känt detta under alla kurerna dag 2-4. Tur att det försvinner! Mina värden hade för första gången sedan okt. börjat "dala". Jag hoppas att jag kan få kur 6 utan längre uppehåll än väntat (i juli). Det är ju så att värderna måste ligga inom vissa normer för att man ska få påbörja en kur. Jag har nog glömt hur det känns att känna sig "ren" helt utan cellgift i kroppen. Jag hoppas att jag kommer att känna mig mycket "frisk" från cellgifter till hösten........

Idag var jag till Torsång och köpte blommor, vad fin handelsträdgård de har! På kvällen var det fotboll för sonen. De förlorade tyvärr men de får ta nya tag till lördag.
En kvinna ringde mig från försäkringskassan idag (har inte haft någon komtakt med dem innan mer än att jag fått mina utbetalningar) och berättade att hon är min handläggare. Vi hade ett ganska långt samtal. Sjukpenningen är ju uppe mycket i media, så visst finns det tankar runt omkring detta.

1 kommentar:

  1. Mmm, Haga Slott har jag varit nyfiken på, en sådan där missad sak i livet, när barnen var yngre. Tillsammans med fjärilar och thécermoni, om än det sistnämnda kanske var min aktivitet...
    mvk
    F

    SvaraRadera

 

Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online: