torsdag 8 juli 2010

AV KÄRLEK I 20 ÅR!


Fick dessa hjärtan av familjen S för en tid sedan.

I tisdags firade käraste och jag 20 år tillsammans, utan avbrott. Tänk vad tiden gått fort även om det känns som vi upplevt och gjort oerhört mycket skoj tillsammans. Vi är nog två väldigt olika personer som funnit den stora kärleken till varandra. Att vi hållt ihop i så många år är nog för att vi är väldigt lugna båda (jag är nog lite hetsigare om situationen kräver) och att vi alltid gjort det som vi känt för, inte bundit upp varandra på något sätt, mer än med kärleken.
Jag tror att detta citat speglar de 20 år som gått tillsammans: Att vi omedvetet levt efter detta. VI hoppas på ytterligare många år av kärlek tilsammans.

"Älska varandra,
men gör inte kärleken till en boja.
Låt den hellre vara likt ett strömmande hav mellan era själars stränder.
Fyll varandras bägare, men drick inte ur samma bägare."
Kahlil Gibran

Vi hade tänkt att fira denna 20 års dag på ett annorlunda sätt, än vad det blev, då situationen ser ut om den gör, men det går fler tåg.......


Dagen till ära åt vi middag på Banken i Falun vilket var mycket gott! Vi hade en fin kväll tillsammans. Barnen var hos mormor och morfar och hade det bra!

Igår hämtade vi barnen och sedan bjöd vi familjen F på grillat. Vi hade inte sett dem på länge så vi hade mycket att prata om. En fin sommarkväll på vår gård.

En kramp gjorde sig tillkänna vilket såklart var mindre bra.

Idag en liten utflykt till Clas Olsson för lite inköp.

2 kommentarer:

  1. Stort grattis. Störst av allt är kärleken! /Kram Malin F m familj

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt! Håller med Malin om att kärleken är störst av allt, har man den kan man gå igenom vad som helst. Stor kram och grattis!:o)

    SvaraRadera

 

Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online: