tisdag 27 juli 2010

Dagsutflykter!


I söndags var vi på söndagsmiddag på Måns Sols i Sala. Det var mammas och pappas födelsedagspresent till käraste även om det var en tid sedan han fyllde, så skulle vi ta det på en sommardag. Måns Sols är en fin middagsplats. Gott och fint! Dagen var regning så en utflykt var toppen.

Idag var vi till ett av våra traditionella sommarställen, Stjärnsund. Ett besök i kyrkan, på cafet, kryddboden och herrgårdsparken. Cafet har nya ägare. Det var gott och bra service.


För många år sedan (13 år sedan) innan vi fick barn hade vi planer på att flytta dit, i en av flyglarna till herrgården men det var något som gjorde att vi ringde hyresvärden och sa att vi ångrat oss. Vet inte om det var pendlingssvståndet till arbeten, att vi skulle få lappsjuka eller hyran som var STOR. Det blev i varje fall inte denna sommaridyll. Tror faktiskt inte att vi skulle bott kvar idag om vi flyttat.

Kanske var det för att det var svårt att tanka? (hi,hi)

.....men visst är det vackert!

2 kommentarer:

  1. Ser härligt ut! Hoppas ni får rå om varandra riktigt! Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Var också till Stjernsund, satt i kyrkan med oerhörd vacker musik att lyssna till, övning. Min kusin kom också dit, (min far m fl av de mina ligger där, härstammar därifrån också på min fars sida) Visst är det vacker men bo där....nej, ni gjorde rätt....Det där med Sala ska vi besöka - tack för de fina tipsen du sänder på bloggen, inkluderar matrecept.
    KRAM LJ

    SvaraRadera

 

Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online: